En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi emniyet kilidi olarak bilinen ve bapnın içeriden hariçya esaslı açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında mevsuk bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın çabucak yararlanmaı kolaylaştırır.

2023 seneı bakımından, 3 kattan daha yüksek olan kamu binalarında yangın merdiveni bulunması zaruri hale gelmektedir. Antrparantez, bu binaların yangın merdiveni sistemleri muntazam olarak bakım ve kontrollerden geçirilmeli ve müstacel durumlarda problemsiz bir şekilde kullanılabilecek durumda olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak talep edilen kuruluşda imal yazar, montaj ve tamir süreçlerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum kırmızııyoruz.

Son olarak, yangın merdiveni fiyatlarını etkileyen başka faktörler beyninde servis ve bakım maliyetleri alan tuzakır. Yangın merdiveni sistemi organize olarak hizmet ve kontrollerin konstrüksiyonlması müstelzim bir donanımdır.

Uzmanlar, yangın bapsı fiyatları dair tüketicileri ihtaryor ve reva fiyatlı bir yangın kapısının kalitesi dair şüpheleri olabileceğini belirtiyor.

Not: Haberde adı güzeşte şirket isimleri ve yangın bapsı fiyatları, tavsiye olarak makaslamaklmamıştır. Oluşacak maddi ve tinsel sorunlardan Tempo Online mesul tutulamaz.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak arama şeşna alınmasına yardımcı olur ve yangının öbür taksimmlere yayılmasını engelleyerek emanet kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

 60dk ve 120dk Yangın çıkış kapısı istanbul gibi averaj dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için selen alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Yangın kapısının ürün kalitesi ne derece uygun ise buna rabıtalı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde yükselmek artışını getirmektedir.

Yangın kapısı fiyatları konusunda önemli bir benek da, nitelikli bir yangın kapısının daha faziletli bir fiyatla satın Yangın Kapısı Fiyatları allıkınmasının Yangın Merdiveni Kapısı uzun vadede daha iktisadi olabileceğidir. Çünkü birinci sınıf bir yangın bapsı, yangın esnasında daha uzun müddet dayanır ve henüz azca tamir gerektirir.

Peklik: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve sınırlı bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Kapının dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Yangın kapıları kullanma meydanına nazaran, rengine nazaran ya da modeline bakılırsa çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan örnek sınıflandırması bayağıdaki gibidir

Yangın bapları, binanızın yahut tesisinizin ihtiyaçlarına rabıtalı olarak birkaç farklı müdafaa seviyesi katkısızlayabilir. Davetsiz misafirlerin isabetli mezuniyet olmadan dışarıdan açmalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler gibi) mevcuttur.

Yangın kapısı 120 dakikaya kadar ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta kızılüminyum, hidrolik gereç ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü madde ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Report this wiki page